Design interior - Apartament de 116mp.  
 
 
Design Interior pentru o locuinta cu 3 camere,
intr-un condominium din zona Plaza Romania

Proiectul a inclus managementul lucrarilor de schimbare
a compartimentarii, modernizarea instalatiilor si finisajelor,
design, comanda si achizitii pentru mobilier si decoratiuni.

Click pe imagini
pentru varianta zoom

Design living 01 Design living 02

Livingroom

Livingroom-ul familiei trebuie sa fie un spatiu comfortabil in care toti se aduna pentru relaxare, discutii lejere si privit programul TV. Planificat cu grija, acest spatiu devine unul practic, un interior atractiv care sa raspunda nevoilor si nu sa domine.

Ecranul TV se armonizeaza cu orice aranjament modern, dar e de dorit sa nu existe o nota dominanta a televizorului asupra restului. Stofe colorate si decoratiuni interesante vor atrage privirea, iar corpurile de depozitare modulate vor diminua cotele care ar putea da o aparenta de volum exagerat liniei HiFi si DVD-ului.

Esentiale pentru vizionare si odihna sau relaxare sunt canapeaua confortabila, fotoliul si setul de perne asortate. Un interior luminos si elegant, cu elemente wenge, intense in contrast cu peretii albi si bej. Asezarea asimetrica, dar bine proportionata va induce o stare de liniste.

Bucatarie

Design bucatarie 01 Design bucatarie 02

O bucatarie pentru intreaga familie, moderna si aerisita, inundata de lumina. Pardoseala de parchet, in culori calde, se continua in holul de intrare si in living room, creand senzatia unui spatiu unitar.

Sala de baie

Design sala de baie 01 Design sala de baie 02

Culorile calde creeaza o senzatie de calm. Invitatia subtila este datorata combinatiilor de mobilier de sine statator si a decoratiunilor discrete si calde.

Piesele montate pe pereti sustin aspectul aerisit, iar cada generoasa tip jacuzzi adauga o tenta luxurianta intregului ansamblu. Spatiul de depozitare este organizat cu elemente de mobilier vitrat, in culori discrete care personalizeaza intreaga incapere.

Dormitor

Design dormitor 01 Design dormitor 02

Cand vorbim despre viata intr-un spatiu deschis, aranjamentul este cel mai important element. Intr-un dormitor sanctuar, fiecare zona este definita separat fara a induce senzatia de aglomerare sau confuzie.

Asezarea mobilierului in grupuri functionale este cea mai eficienta modalitate de a crea o "camera in camera". Zone separate de odihna si relaxare/lucru se contureaza din asezarea mobilierului si planificarea selectiva a surselor de lumina. Varietatea surselor de lumina permite schimbarea ambientului: lumini directionate pentru citit si aplice clasice pentru o atmosfera calda. Odata definit, fiecare spatiu isi dezvolta propria personalitate.

Accesoriile in teme si culori inrudite, nuantele luminoase si lemnul in tonuri calvados confera dormitorului o senzatie de intimitate.

Camera copiilor

Design camera copii 01 Design camera copii 02

Cand am planificat prima oara camera copilului, am gandit in avans si am anticipat nevoile lui odata cu cresterea. Cel mai bine este sa evitam tentatia unei crese, pentru ca inainte sa ne dam seama, copilul dumneavoastra va depasi etapa tapetului cu ursuleti, iar schimbarile ulterioare se vor dovedi costisitoare.

Va recomandam sa folositi jucariile si obiectele de decor pentru a crea ambianta specifica. Astfel, pe masura ce copilul creste, nu va fi nevoie sa redecorati sau sa remobilati camera, ci doar sa combinati aspectul, latura practica si versatilitatea pentru a crea un spatiu nou, usor de transformat odata cu trecerea copilului de la varsta prescolara la adolescenta.

Sumarul Galeriilor Portofoliu    
 
 

Pentru orice detalii care va intereseaza
nu ezitati sa ne contactati la Telefon: 0722 859 308, sau
E-mail: info@adinastama.ro

 
  E-mail: info@adinastama.ro
 
 
   

 

 

     
© 2008 AdinaStama.ro
All rights reserved.