Design interior - Apartament de 80mp.  
 
 
Design Interior pentru o locuinta cu 3 camere,
intr-un bloc de tip "clasic".

Proiectul a inclus managementul lucrarilor de
modernizare a instalatiilor si finisajelor, design,
comanda si achizitii pentru mobilier si decoratiuni.

Click pe imagini
pentru varianta zoom

Design living 01 Design living 02
Design living 03 Design living 04

Livingroom

Un aspect vibrant dintr-o combina]ie curajoasa de portocaliu si vanilie. O canapea mare dar nu masiva, cu accesorii-accent. Mobilierul aditional de ratan si masu]ele modulare ofera un plus de senzatie de relaxare si se pot muta usor pe balconul generos, atunci cand vremea permite, in timp ce lumanarile supradimensionate in suporturile lor de sticla vor lumina discret intreg ansamblul.

Alegerea accesoriilor si a elementelor decorative a fost in mod special o provocare pentru ca am incercat sa evit cu orice pret supra-aglomerarea. Selectivitatea a fost cuvantul de ordine, iar suprafetele libere ale peretilor precum si spatiile relativ ample confera o atmosfera de calm confortabil.

Dormitor

Design dormitor 01 Design dormitor 02

Dormitorul nu mai este de mult doar un simplu spatiu destinat somnului, ci mai degraba un spa]iu personal si personalizat, care sa ne permita o cat mai buna izolare fata de agitatia cotidianului.

Armonia este creata aici de stilul patului ca punct de plecare pentru intreaga camera. Un accent stilistic deosebit este dat de alaturarea obiectelor decorative din bambus si ceramica, pictate manual, care contrasteaza cu tonul cald de vanilie regasit in toate piesele de mobilier.

Camera copiilor

Design camera copii 01 Design camera copii 02

Cand am planificat prima oara camera copilului, am gandit in avans si am anticipat nevoile lui odata cu cresterea. Cel mai bine este sa evitam tentatia unei crese, pentru ca inainte sa ne dam seama, copilul dumneavoastra va depasi etapa tapetului cu ursuleti, iar schimbarile ulterioare se vor dovedi costisitoare.

Va recomandam sa folositi jucariile si obiectele de decor pentru a crea ambianta specifica. Astfel, pe masura ce copilul creste, nu va fi nevoie sa redecorati sau sa remobilati camera, ci doar sa combinati aspectul, latura practica si versatilitatea pentru a crea un spatiu nou, usor de transformat odata cu trecerea copilului de la varsta prescolara la adolescenta.

Hol / Balcon

Design hol Design balcon

Un hol primitor da tonul intregii case. De asemenea, creaza o prima impresie favorabila atunci cand spatiul limitat disponibil este folosit eficient. In cazul prezentat provocarea a fost amplificarea senzatiei de spatiu confortabil atat pentru hol cat si pentru balcon, folosind solutii de depozitare si relaxare eficiente si originale - polite, canapea si fotoliu de ratan, perne decorative.

Sumarul Galeriilor Portofoliu    
 
 

Pentru orice detalii care va intereseaza
nu ezitati sa ne contactati la Telefon: 0722 859 308, sau
E-mail: info@adinastama.ro

 
  E-mail: info@adinastama.ro
 
 
   
     
© 2008 AdinaStama.ro
All rights reserved.