Idei pentru schimbare  
 
 
Cum “preparam” o noua atmosfera:
ingredientele principale - forma si culoarea
 
 

Clientul nostru a dorit o schimbare de design interior
fara disconfortul solutiilor clasice care transforma casa in santier.

Click pe imagini
pentru varianta zoom

Anterior
 
Ulterior


Livingroom

Uneori ne dorim sa schimbam infatisarea locuintei noastre si, desigur, vrem sa arate "altfel" cu cat mai putin efort.

Rezugravirea peretilor, in alte culori decat cele existente, este reteta clasica, dar transformarea casei in santier pentru o perioada de timp, nu este deloc de natura sa ne incante. Si atunci recurgem la schimbari de mobilier si/sau accesorii.

Transformarea acestui living s-a realizat pe baza preferintelor exprimate de client, care dorea un interior cu un aer mai relaxat.
S-a mers pe doua idei de lucru: ambianta cromatica si sporirea senzatiei de spatiu.

Culoarea predominanta initiala - portocaliu - a fost schimbata cu o gama de verde, pentru ca verdele este o culoare linistitoare, care transmite o stare de bine. Pentru a castiga spatiu, canapeaua de trei locuri existenta a fost inlocuita de o canapea verde-galben, de doua locuri, foarte confortabila si care are si avantajul ca este extensibila.

In plus, s-a renuntat la traditionalul "set" de doua fotolii, acestea fiind inlocuite cu patru tabureti si un fotoliu. Taburetii sunt practici, usor de manevrat si foarte utili pentru ca pot fi folositi si ca masute atunci cand sunt primiti musafiri. Pernele decorative au fost alese in tonuri de verde, caramiziu si galben, cu texturi si marimi diferite. Desi a fost ales independent, fotoliul cu brate si picioare din inox este in ton cu accesoriile si linia moderna a canapelei si masutei de cristal.

Proprietarii au achizitionat un tablou nou, pe care si l-au dorit in living. Aceasta a dus la necesitatea schimbarii covorului existent, care avea un model floral ce intra in conflict cu motivele geometrice din tablou. Pentru perdea s-a ales un verde pal, cu un model liniar caramiziu. Materialul din care este confectionata perdeaua se regaseste in doua dintre pernele decorative. Renuntand la draperii, camera a devenit mult mai luminoasa si s-a amplificat simtitor senzatia de spatiu.

   
 
 
Sumarul Galeriilor Portofoliu    
 
 

Pentru orice detalii care va intereseaza
nu ezitati sa ne contactati la Telefon: 0722 859 308, sau
E-mail: info@adinastama.ro

 
  E-mail: info@adinastama.ro
 
 
   
     
© 2008 AdinaStama.ro
All rights reserved.