Design Interior - Apartament de 120mp.  
 
 
Design interior pentru o locuinta cu 3 camere
intr-un nou ansamblu rezidential
 


Click pe imagini
pentru varianta zoom

Apartamentul este situat intr-o cladire P+4 dintr-un ansamblu rezidential dezvoltat in vecinatatea Bucurestiului. Solutia constructiva de tip clasic (structura de rezistenta cu planseu turnat pe piloni de beton armat si pereti din caramida) ne-a permis sa facem cateva modificari ale compartimentarii initiale.

Tema proiectului a fost realizarea confortabilului melanj de functiuni living/dining/bucatarie evitand totusi aerul de "rulota" la care se poate ajunge atunci cand elanul "reformist" nu este bine temperat.

Living room

Prin restrangerea unor pereti interiori de separare am facilitat comunicarea intre living, holulul de intrare si bucatarie, ceea ce a condus atat la amplificarea senzatiei de spatiu, cat si la posibilitatea trecerii rapide si confortabile intre cele trei foste incaperi devenite
acum "arii functionale".

Pentru a mentine totusi o anumita intimitate a zonei living am pastrat buna parte din peretele spre hol, marcat suplimentar prin amplasarea unei moderne structuri din MDF furniruit care combina panoul portant pentru TV si diverse module pentru aparatura audio-video, colectia de DVD-uri, etc.

Un placut accent de culoare, cu parfum oriental, este reprezentat de fotoliul din rattan acoperit cu un pled din par de camila, masuta-taburet tot din rattan, pe care se afla o tipsie de alama cu decoruri din email si, bineinteles, narghileaua cu care "se bea" aroma tutunului levantin.

Zona de relaxare-conversatie este mobilata cu doua canapele de doua si trei locuri, cu structura portanta din inox si tapiterie textila de culoare mov, care contrasteaza placut cu galbenul de miere al parchetului de fag lacuit.

La acestea am asortat pernele decorative cu imprimeuri in nuante de mov, lila, roz si covorul din fibre in tonuri de mov cu irizatii verde-galbui. Draperiile croite astfel incat sa sugereze o inaltime superioara a camerei sunt tot in culoare mov, care rimeaza cu lila-ul din decorul mural si perdelele de voal. In fata canapelelor este o masuta din fag furniruit, cu blat de cristal, care "ascunde" patru taburete.

In colt, la intalnire cu bucataria, am plasat o masa cu blat extensibil de cristal, inconjurata de patru scaune imbracate in piele de culoare crem. Pozitionarea "strategica" permite asezarea confortabila a 6-8 persoane prin extinderea mesei in aria holului.

Acesta devine practic un dining cu suprafata generoasa, care asigura gazdei accesul rapid la zona bucatariei, iar invitatilor spatiul necesar pentru trecerea catre zona livingului, terasa, intrare si baia de serviciu.

   
 
Sumarul Galeriilor Portofoliu    
 
 

Pentru orice detalii care va intereseaza
nu ezitati sa ne contactati la Telefon: 0722 859 308, sau
E-mail: info@adinastama.ro

 
  E-mail: info@adinastama.ro
 
 
   
     
© 2008 AdinaStama.ro
All rights reserved.